Asus Maximus mobo, trouble with sound card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-27-2008, 05:20 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 41
Default Asus Maximus mobo, trouble with sound card

Hello,
I just built my new computer and when i try to install the drivers for the soundcard that came with the mobo, the driver installation program says that it can't install the drivers because the "hardware does not support the sound card"
(not exact quote)
Has anyone had a similar problem?
any advice?
Thanks
__________________

__________________
If it's sloppy... eat it over the sink.
gl600 is offline  
Old 02-27-2008, 05:29 PM   #2 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Asus Maximus mobo, trouble with sound card

do u have the sound card pluged into the right slot? it has to be in the top top slot on the mobo its hard to see its black otherwise ul get this error, i did the same thing, if its still doing the same thing ur sound card is doa. hopefully thats not the case.
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 02-27-2008, 06:24 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 41
Default Re: Asus Maximus mobo, trouble with sound card

worked like a charm.
thanks
__________________
If it's sloppy... eat it over the sink.
gl600 is offline  
Old 02-27-2008, 06:46 PM   #4 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Asus Maximus mobo, trouble with sound card

ur welcome.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Card Tips EricB Computer Audio and Multimedia 2 02-18-2008 01:37 AM
ASUS m2n sli deluxe mobo problem. possibly cpu galvo Hardware Repairs and Troubleshooting 0 12-24-2007 02:04 PM
New sound card not working krazyq Hardware Repairs and Troubleshooting 26 09-11-2007 12:49 AM
Sound card problem trombaham Computer Audio and Multimedia 2 06-14-2007 01:30 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.