ASUS A9250 (ATI Radeon 9250/128 MB AGP) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2006, 01:07 AM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 188
Question ASUS A9250 (ATI Radeon 9250/128 MB AGP)

Weird error:

After installing the Asus driver for the A9250 video card, i get an error box that pops up when restarting/logging into or when trying to access the video card properties. The error box has no title and reads:

"Exception has been thrown by the target of an invocation"

I made sure i was up to date with dotnetfix.exe and insted the latest version (2.0) of .NET (as required for the Catalyst software).

I also downloaded the newest driver from the ATI Website as well as the ASUS site (both the same) and i still get the error.

I also found a utility on ATI's site that removes any ATI applications to allow you to reinstall or install new drivers.

Because of this error, i don't have any of the advanced options in the adapter settings.

I know the card is good. My Win XP Pro is a fresh install (maybe a week ago), i don't have any other video applications that may be causing the issue.

There's nothing out there on the internet for help. I hope someone may have an answer for me.


htcs is offline  
Old 07-21-2006, 08:51 AM   #2 (permalink)
True Techie
Mjmitch2's Avatar
Join Date: Apr 2004
Posts: 152

This happens when you try to access the catalyst software? Then reinstall the catalyst software, I have been having weird access issues with catalyst software too lately. I just uninstalled and left it that way - now no more worries!

"Every great adventure is started by a single step"
C2D e6300 @ 2.8Ghz w/ Zalman 9500
Gigabyte DS3 mobo
GeIL DDR2 800 (2x512)
EVGA 8600 GTS 256mb
WD 80GB SataII & WD 250GB SataII
MadDog DVD-CDRW 16x dual layer
Dual Acer 22' LCDs
Ultra X2 550 watt
Ultra Blue Aluminus ATX Mid-Tower Case
Mjmitch2 is offline  
Old 07-27-2006, 08:06 AM   #3 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 188

Oh, i've reinstalled several (hundred) times! I've tried the ASUS version of the software/driver (from their CD), i've tried the Catalyst software from ATI's website - and no matter what i still get the same error message. This is quite frustrating as i can't change or see any advanced features for my video card!

ATI's support sucks *** - I can't even seem to find a link to get email support or call in for that.
htcs is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.