Annoying Problem with SLI - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2008, 02:22 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 119
Default Re: Annoying Problem with SLI

Nope, this is most definitely a driver problem. I guess I'm stuck with waiting until Nvidia's next release and hoping it will fix this problem.

I can't help but stick with the current drivers tho. I was just playing Crysis and I'm getting at least an average of 35 fps with all settings on high. The only problem are those stupid lines...
__________________

Cheeseking25 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All New NVIDIA Chipsets to Feature IGP and Hybrid SLI maroon1 New Technology and Products 6 05-06-2008 04:19 PM
annoying memory problem calsonic Hardware Repairs and Troubleshooting 10 04-15-2008 12:01 AM
NVIDIA Launching 3 way SLI Osiris Monitors, Printers and Peripherals 0 12-12-2007 09:55 PM
Intel X38 Supports SLI ? maroon1 New Systems | Building and Buying 3 09-19-2007 03:37 PM
HDD problem I think? lee2001notts Hardware Repairs and Troubleshooting 6 04-13-2007 01:10 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.