amd 64-bit prob - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2007, 05:12 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default amd 64-bit prob

i've just bought a amd 2800+ 64-bit cpu with asrock k8nf6g-vsta m/board 250gb hitachi hard drive, 1gb kingston ram, prob is trying to load windows i get to- windows is starting after loading the first stage of setup and it hangs there forever tried different windows, different hard drives and still the same can anyone help me please
__________________

thebrain2 is offline  
Old 02-25-2007, 01:12 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

Is your ram two sticks of 512 or just one stick. If it's ywo sticks try to take one out and install windows then put it back in. It's worked for me at times. Not sure why but it has.
__________________

sPlAtOiD is offline  
Old 02-26-2007, 04:38 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Default

2 512 sticks m8, i've already tried with 1 in cos 1 kingston and 1 stick unbranded and i thought that might have been the problem, but still the same, thanks anyway
thebrain2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.