AGP PCI dual monitor problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-17-2005, 09:38 AM   #1 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default AGP PCI dual monitor problems

ah yet another post by me...as you can tell, i have a lot of free time on my hands...and am having fun fooling around with stuff...
so heres my problem..my mobo is a ASUS P4P800-E with 8x AGP..so i have an ATI RADEON 9600 pro 256meg card in there..works fine...the problem is that i threw in an old PCI video card hoping to use this for a dual monitor setup...and it installs it fine and everything..but the system cannot start it..in device manager it has a yello exclamation point by it under video devices..and it says that the device cannot start...also in the other section it says that it's an unknown video controller...what could be the problem??? i don't think it's drivers..because i tried two different cards...thanks a ton for the help
__________________
H4x3r is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.