adapter video - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2010, 07:20 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Default adapter video

Hello.
I have a gateway GT5026E.
In bios i changed the video adapter from auto to pcie to install a video card.
Never installed the card but when i got ready to restart computer their is no power to the front on off sw. has something to do with the bios change.
Any help. please.
Thanx
__________________

mrsecretagent009 is offline  
Old 01-18-2010, 08:58 PM   #2 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: adapter video

should have left it at auto

now nothing on screen because you set it to PCI-E

try removing the CMOS battery with power cord unplugged for few minutes
__________________

Fat.Clown is offline  
Old 01-19-2010, 11:46 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Default Re: adapter video

I unplugged the unit ,removed the batt for several mins, nothing, pins 1and 2 jumped still no power to the front on off sw, help.
mrsecretagent009 is offline  
Old 01-19-2010, 01:59 PM   #4 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: adapter video

Do you have an LED on the motherboard? Is it lit?
Do you have an on/off switch on the back of the PSU? Have you switched it on?
__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 01-19-2010, 03:10 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Default Re: adapter video

power to the back, and led on the motherboard but no light on front sw,no fan,ect
mrsecretagent009 is offline  
Old 01-19-2010, 03:26 PM   #6 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: adapter video

And you didn't do anything with the internals of the computer?
__________________

__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Iphone video converter! chaosunknown Computer Audio and Multimedia 1 03-10-2009 08:32 AM
Microsoft Visual c++ error GG1972 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 02-13-2009 10:52 PM
Trouble with older Sony using new video card CeeJay Hardware Repairs and Troubleshooting 5 12-10-2008 03:13 PM
Hello TF Guys, Gals, and Members -- WE ARE MOVING Larry Forum Admin, Announcements & Feedback 35 08-18-2008 04:15 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.