Abit AA8 Duramax stops at POST F.F. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-13-2005, 09:18 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3
Default Abit AA8 Duramax stops at POST F.F.

Just replaced my burnt up P4 530 witha 630. Goes through bios cpu, VC, ram checks just fine. Hits a line in bootup "Verifying DMI data pool.........." and stops. The POST code F.F. means nothing to me.

If anybody has any ideas plz share.
__________________

Fzdog2 is offline  
Old 10-14-2005, 10:36 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

has this been solved or not? looking at your sig if this is the same computer you have this overclocked so try bringing it down a notch.
__________________

Nitestick is offline  
Old 10-14-2005, 04:05 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3
Default

na its not OC'd thats just how abit has the "best performance" mobo's ( they oc the standard settings ).

i did figure out the problem though.
Reinstall windowsxp
just have your cdrom boot before HDD and tada, boom everything gone.
Fzdog2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.