8Gb installed, 6GB usable - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2013, 08:27 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2013
Location: Arizona
Posts: 1
Default Re: 8Gb installed, 6GB usable

You have a bad Memory riser. If you Don't have risers you need a new motherboard.

Xfactor is offline   Reply With Quote

bios, dell 690, mother board, ram, windows

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8GB of RAM installed, OS and BIOS only recognizes 4GB! HELP! Kentgrav Hardware Repairs and Troubleshooting 4 10-10-2011 05:53 PM
4GB Ram installed but 3.5 usable? Amplified Hardware Repairs and Troubleshooting 5 07-19-2011 11:59 AM
Win 7 Ultimate 64 Bit - Ram = 6Gb install 4Gb Usable Harper Microsoft Windows and Software 8 11-29-2009 08:26 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.