7800 GT Question! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 11:37 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 24
Exclamation 7800 GT Question!

I have heard that although not indicated in the manual, the 7800 GT needs to have two 4-pin connectors out to the power supply. For a couple of weeks I did not have mine set up as such and was told by a local techie that my card could have burned out parts, impairing performance as such. Can anyone tell me how I can figure out if my card has been ruined and is underperforming because of my original failure to attach both 4-pin connectors?

If it is any help, I saw basically no difference in performance once both connectors were plugged.
__________________

duckmoose is offline  
Old 01-21-2006, 11:53 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 195
Default

You should run some type of vidoe benchmark and see if your performance is close to similar systems. I wouldn't worry about damage to your card, while possible, it is very unlikely
__________________
At $0.02, your analysis is overpriced for its worth.
The_Urge is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.