6600 GT Temperatures? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-05-2005, 09:30 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 21
Default 6600 GT Temperatures?

How do I check what my temperatures are. I have a Gigabyte 6600 GT. I downloaded PowerStrip, but I can't seem to find my temps. Is there another way?
__________________

remexx is offline  
Old 11-05-2005, 10:35 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

thru your nvidia forceware client.
__________________

uzi9mm is offline  
Old 11-05-2005, 10:38 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

some 6600GT's temp sensors are disabled from the manufacturer...read here on how to fix that:

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1945&st=0
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.