3 hd's and cd drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2006, 08:59 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default 3 hd's and cd drive

hi, i just recently bought a new harddrive, but the problem was getting it to show up (like under my computer). i tried swiching the jumpers on it, but no success. what i have is, my normal two hardrives hooked up, the master and the slave, then i have the second ribbon with the hard drive & cd drive. i have the cd drive on the grey connector (slave) and the hd on the black (master). i think its the jumper settings, could anyone help me?
__________________

liquidgenisis is offline  
Old 04-01-2006, 09:07 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default

i also configured the bios, and tried manage from my computer, but it doesnt show up there.
__________________

liquidgenisis is offline  
Old 04-01-2006, 09:58 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

you need to format the drive
Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.