2 Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-08-2006, 03:00 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 46
Default 2 Problems

My Chip is not spinnin at all, I went into my bios and it says it was going at 0 rpm.

My other problem is my friend, whenever he turns on his computer he gets a bluescreen that says can't start up windows and will turn your pc off b4 anything else is harmed. He claims he hasnt put any new hardware in, he said the problem started a month ago, hed play a video game and it would just turn off. Hed be able to turn it back on but now he cant.

Any help will be useful
__________________

LuigiTwin is offline  
Old 06-08-2006, 04:54 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default Re: 2 Problems

Quote:
Originally posted by LuigiTwin
My Chip is not spinnin at all, I went into my bios and it says it was going at 0 rpm.

My other problem is my friend, whenever he turns on his computer he gets a bluescreen that says can't start up windows and will turn your pc off b4 anything else is harmed. He claims he hasnt put any new hardware in, he said the problem started a month ago, hed play a video game and it would just turn off. Hed be able to turn it back on but now he cant.

Any help will be useful
Your chip isn't spinning???? That's a good thing!! lol I will asume you mean your cpu heatsink fan, Plug it into one of the other 3 pin connectors on the board. Try another 3 pin fan in the cpu fan slot. If your cpu fan will work with another connector then You have mobo issues and you can leave it plugged into another connector or get an adaptor (or make your own) and plug it directly into a molex connector from the Power supply.

Now your friend,,,,, Format and reinstall windows.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 06-08-2006, 06:06 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 46
Default

opps meant to say chipset
LuigiTwin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.