0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget) - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-06-2010, 01:34 AM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

No wonder he would be crashing, if he is indeed running windows 2000, and not atleast xp, then most games will crash, or error out anymore.
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 12-06-2010, 09:16 AM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

Didn't know they made drivers for 2000, with his setup. You want at least XP. 7 would the preferred.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 12-06-2010, 09:27 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Default

Oh I'm running 7 ultimate. ok guys I'm on the whole ridiculas way of posting things since this forum doesn't want to hold the pics. To the forum people, I honestly have come very close to discontinuing use for the fact that I cant just post pics and such in here. ok so two different sites I have to bother myself with....YAY . I'll get everything together for you folks tonight should have it posted before 11pm. Thanks again for all the help, Fallout NV is very hard to play when it crashes after 15mins.

PS I donwloaded the hwmonitor but for some reson it doesnt pick up my cpu. I used the mobo disk that has a OC genie and monitor. at rest I'm at 31 *C and my system reads at 40 *C......I'll push my my and see if I over heat but I dont think its hat. unless AMD doesnt give out a sufficient heatsync with their cpus. I'd be royaly freakin P.O.'d if that were true.
greatscotch is offline  
Old 12-06-2010, 09:42 PM   #24 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

It picks up all CPUs. Show us a screenshot. Read what we are telling you.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 12-06-2010, 10:08 PM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

I'm gonna lose it soon in anticipation

New folder.zip
those are my mini's

Yfrog Photo : yfrog.com/5ftemprgp - Shared by GreatScotch
Pic one of the mobo hardware temp monitor with some voltage and fan stuff
This is while I was streaming video, playing music, online, my anti virus, Fallout newvegas running for a while before I alt-esc to get this screenshot. You can see the cpu usage info in the pic to verify I was pushing my comp.

Yfrog Photo : yfrog.com/6zhwmonscreenshotp - Shared by GreatScotch
This is the HWmonitor you guys asked for but....well.....no one runs a chip at 32 *F so....ya know.

ok...So now I cross my fingers and pray. I think I'm gonna go burn one to calm my nerves. People no mater what thanks again for the help. this has been a rather long intro to fixing a comp and newbies to forums are never fun. Fingers crossed, lighter lit. tell me some good luck people
greatscotch is offline  
Old 12-06-2010, 10:25 PM   #26 (permalink)
Hyper Techie
 
Abstract Hero's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,842
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

Voltage seems high on 12 volt and low on 5volt looks like a a voltage issue all around.


EDIT: are you OC'd? (overclocked)

After looking at it more your cpu has as much as 164watts running through it. I say theres some power issues in either your bios setup or you psu is out of wack

What brand of PSU is that?
__________________
- AMD FX8320 @ 4.2Ghz - ASRock Fatal1ty 990FX Killer - G.Skill Ripjaws X 8gb -
- Asus Strix GTX 970 - Corsair Neutron GTX - Corsair TX 750 -
- Cooler Master HAF XB - Corsair H105 -
- Asus VG248QE - Corsair M60 & K90 -
Abstract Hero is offline  
Old 12-06-2010, 10:39 PM   #27 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,672
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

^You'll notice his temps are at 0C in the HWMonitor screenie, I'd say don't trust the info there lol. The other screenshot he posted shows his 5v and 12v values at respectable levels.

OP, I'll just check your dmp files now and get back to you
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 12-07-2010, 12:10 AM   #28 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Default

Fingers are purple I've crossed them so hard.

Oh my PRw Sply is a BFG tech 650 with dual 6 pin for sli
greatscotch is offline  
Old 12-07-2010, 12:14 AM   #29 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,672
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

Lol chillax man. I'm at work atm, I'm gonna check when I get home.
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 12-07-2010, 12:42 AM   #30 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Default Re: 0x0000000a.....0x0000007c (or c7 i forget)

Ohhhh MAN!!!! The anticipation is killing me.....I hope I get some sleep tonight. Catch you folks in the am before work, at lunch, on the road and then again when I get home! Lol later
__________________

greatscotch is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Stop Error 0x0000000A lclarke Microsoft Windows and Software 6 10-08-2010 02:38 PM
i forget the f key you use eggworm Microsoft Windows and Software 3 09-20-2006 11:36 PM
Forget PCI-X, PCI-X II!! desiboi Off Topic Discussion 15 10-22-2005 12:20 PM
0x0000000A error and a bunch more. Help appreciated tomekk Microsoft Windows and Software 3 07-03-2005 07:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.