Z-5500 - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-01-2007, 02:15 PM   #31 (permalink)
Ultra Techie
 
KingAustin's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Iowa
Posts: 673
Send a message via AIM to KingAustin
Default

Quote:
Originally posted by K M A N

P.S On the subwoofer were the connections go in it has the name of the speaker you should be connecting to. And for anyone about to get these beastly speakers DO NOT place the Subwoofer within 3 feet of your pc as it says in the manual. It will ruin your PC mainly your hard disk.
Mine are within a foot of eachother with a thin wooden desk side between them. It's been this way for the past 6 months. Your computer case isn't only for holding stuff, the metal also shields your components inside. Now as for the vibrations messing up the needle, I can only see that being a problem if it were right next to it or on top of it since harddrives vibrate plenty themselves going 7200rpm.
__________________

__________________
E6300 w/ AF7 Pro 3.11ghz
Gigabyte DS3
2GB G.Skill DDR2 800
7900GT w/ Zalman vf900 650/800
Z-5500 Digital Speakers
22" Chimei + 19" BENQ
XClio 3060
KingAustin is offline  
Old 01-01-2007, 03:54 PM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 158
Default

after you figure out what is wrong with the system, let us know how it sounds.
__________________

__________________
guitarplyrstevo is offline  
Old 01-04-2007, 09:45 PM   #33 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

So after reinstalling the X-Fi drivers everything is working just fine. I plan to mount my 5.1 speakers on the wall this weekend. Then once my 22" comes mount that in the center.
__________________
reckliss is offline  
Old 01-04-2007, 10:56 PM   #34 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,218
Default

Quote:
Originally posted by reckliss
So after reinstalling the X-Fi drivers everything is working just fine. I plan to mount my 5.1 speakers on the wall this weekend. Then once my 22" comes mount that in the center.
sound like my setup.. i have the rear 2 mounted on the near the ceiling of my room in the back.. its awesome...
__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Old 01-05-2007, 03:40 PM   #35 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

yea the speakers will be a good 15-20 feet from the front ones because my bed will be facing the monitor so I can watch some movies. have any pictures of yours?
__________________
reckliss is offline  
Old 01-05-2007, 07:52 PM   #36 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,218
Default

ya i'll take me some pictures tonite... i think my room is similar to yours, about 15 feet away from fronts.. and when i lay down i face my monitor
__________________

__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.