Z-5500 - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2006, 08:42 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 262
Default

Ok, I wasn't actually referring to that but ok =P.

On this, what does it read for "Input:" and "Effect:". Also, what is the switch on the back switched to.
__________________

__________________
viperman5000 is offline  
Old 12-30-2006, 08:48 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

Direct 96--24
6 Channel Direct
6 Channel Direct
__________________

reckliss is offline  
Old 12-30-2006, 09:38 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 262
Default

Ok, press the "effect" button until you get to, oh I don't know, let's just try "DD PLII Music" for now.

Do that, and then check all of your speakers while playing music.
__________________
viperman5000 is offline  
Old 12-31-2006, 12:55 AM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

Okay after a restart the back left speaker works for music and games now they are just in the wrong spots. and on the channel test the middle wont work. and it seems like the left speaker is louder then the right in PLII Music.
reckliss is offline  
Old 12-31-2006, 02:21 AM   #25 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 262
Default

What do you mean by "wrong spots"?

Also, if you get sound/music from every speaker, then the rest is just tweaking. Pressing the "settings" or "level" button will help with that.
__________________
viperman5000 is offline  
Old 12-31-2006, 12:50 PM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

Well if during the channel test X-Fi sends the right rear signal to the left rear speaker and I was playing a game wouldnt I think they are coming from the left not the right hope that explained it.
reckliss is offline  
Old 12-31-2006, 06:59 PM   #27 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 262
Default

Then it sounds like you have the wiring on the back of the sub switched.

If not, then it's something in the software.

If not that, then I don't know.
__________________
viperman5000 is offline  
Old 12-31-2006, 07:06 PM   #28 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

well it has to be software because the test button on the remote is correct.
reckliss is offline  
Old 01-01-2007, 09:03 AM   #29 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default

Well thats jusr darn unlucky i only have a Soundblaster Live 24-Bit and it works absolutly perfectly. and im an audiophile yes i would realy love to have an X-Fi Gamer Fa1a1ity card but the thing is the sound is hardly much of an improvement its not worth paying the money. Its not like the performance change in graphics when you change graphics cards. I turn mine up to about 2 bars off before Boost 1 level with 324kbp's music and i dont hear a single crackle. The only reason i would get one is for EAX 4.0 and 5.0 But even thats not much of an improvement over EAX 3.0

P.S On the subwoofer were the connections go in it has the name of the speaker you should be connecting to. And for anyone about to get these beastly speakers DO NOT place the Subwoofer within 3 feet of your pc as it says in the manual. It will ruin your PC mainly your hard disk.


Thanks
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 01-01-2007, 09:57 AM   #30 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 262
Default

Quote:
Originally posted by K M A N
And for anyone about to get these beastly speakers DO NOT place the Subwoofer within 3 feet of your pc as it says in the manual. It will ruin your PC mainly your hard disk.
Blah blah, the only thing isn't because of the magnets, it's because of the vibrations the sub gives off which can make the needle on your HDD jump and mess up. That's it. Now if you have them right next to each other...
__________________

__________________
viperman5000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.