XFX Issues - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-17-2005, 05:16 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Leadtek has its supporters, just as XFX has it's supporters.

PNY is alright, they arn't insane but they make a pretty solid card.
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 10-17-2005, 11:58 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Phanto's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Puerto Rico
Posts: 603
Default

What people have told in some topics over the past weeks is that XFX are 50/50
I'm not saying that they are bad, but either are the best.

BTW: I once owned a GeForce XFX 4200 TI, i know times changes and all, but just saying that card never failed me, i use it until the last drop of juice, if you know what i mean.
__________________

Phanto is offline  
Old 10-18-2005, 12:17 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

I'm still waiting for the day mine fails.... It doesn't get a heavy load anymore but still......
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.