X2 or not to X2 THAT is the question - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-30-2006, 10:34 PM   #31 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

i have an x2 3800+ with a 7800gt and i can play doom 3 with full settings at 1600x1200 16x AF 2x AA at 85 frames per second

if you want to get a single core and upgrade later, that is your choice. in my experience, dual core runs just fine :-D
__________________

The General is offline  
Old 04-30-2006, 10:36 PM   #32 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

yes. a 3000+ is generally considered enough for gaming (although i say 3200+). the x2 3800+ is 2x3200+ cores. a simple overclock and it gets better
__________________

Nitestick is offline  
Old 04-30-2006, 10:38 PM   #33 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

i think we all agree that the FX series AMD has is the 31337 gamers series ( lol )

the FX-60 is dual core!
The General is offline  
Old 04-30-2006, 10:45 PM   #34 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 74
Default

Uh-oh, bank balance check (not good) only 1500 left! oh well not to X2 it is then, but its ok (waaaaaaaaaaaaa)
__________________

__________________
\"Our only purpose here on earth is to breed, and breed we shall\"-Random ol\' uncle AL.

Cdiablo
Callan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.