wrong section - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-25-2008, 03:43 PM   #1 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default wrong section

hey this is the wrong section i know but i need a quick answer:

why aren't my clickable text links working here on tech forums?

this is the format i use:
<a> href="http://www.----------.com/">-----</a>
with the ----- being website and what appears in the text, respectively.
i have tried it with and without the forward slash that follows .com

help quick please. mods can move this post as neccesary if/when i get and answer.
if i was a mod, i could move it myself....
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-25-2008, 03:46 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: wrong section

Woot : One Day, One Deal (SM)

*EDIT* Well, woot.com didn't make a link, but when I added the "http:// www." it parsed just fine. Try using either the whole address (just paste it and let the forum parse it) or use BBCode ([ url ][ /url ], or [ url=xxxxx ].....[ /url ]). */EDIT*
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-25-2008, 03:48 PM   #3 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

Lol>>>>tell Me How You Did It Lol

arrrrgh i just did it like 3 days ago!

<a href= "http://www.newegg.com/">newegg</a>

<a href="http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124085">router</a>

shouldnt this be working?????
and have a clickable link that says "router"?
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-25-2008, 04:07 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: wrong section

Router

Like that? I used the BBCode tags. If you use Firefox, grab the BBCode Xtra extension and have all your BBCode tags available on right-click. Includes HTML tags, too.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-25-2008, 08:15 PM   #5 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: wrong section

NewEgg

word. up.
you can delete this thread if you want trotter, or move it to the appropriate section as you see fit. thanks for the help!
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Health/Sports/Fitness Section Merkwürdigeliebe Forum Admin, Announcements & Feedback 8 03-14-2008 10:11 PM
hard drive format gone wrong ThirdLeft152 Hardware Repairs and Troubleshooting 17 08-23-2007 06:31 PM
Triple monitors sans Xinerama? Greg Linux and Open Source 3 07-06-2007 01:55 PM
Slight annoyance with xgl Skuzzle Linux and Open Source 10 04-08-2007 10:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.