wow this comp uses less progress bars than mine! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-31-2007, 12:19 AM   #11 (permalink)
Uber Sanoob Techie
 
san21893's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Westchester County, New York
Posts: 634
Send a message via AIM to san21893
Default Re: wow this comp uses less progress bars than mine!

Yeah its horrible, is it possible you disable your sound driver and start it manually after you boot. And I hate usin 40 percent of my ram when not multitasking, I definitely need 2 more gigs.
__________________

__________________
san21893 is offline  
Old 08-31-2007, 12:23 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,046
Default Re: wow this comp uses less progress bars than mine!

Quote:
Originally Posted by san21893 View Post
Yeah its horrible, is it possible you disable your sound driver and start it manually after you boot. And I hate usin 40 percent of my ram when not multitasking, I definitely need 2 more gigs.
does urs do the same thing too?
__________________

__________________
PINOY3000
Aluminum Unibody MacBook
Q6600 @ 3.0 GHz 333MHz x 9 Multiplier VCore: 1.3V
NVidia GeForce 8800GTS 640MB; G.Skill 6GB-HZ 1000MHz 5-5-5-15 1.9V
WD Raptor-X 150GB 10,000RPM; Seagate Barracuda 320GB 7,200RPM
ASUS P5B Deluxe Wifi Edition; Thermaltake Armor Full Tower Case
Logitech G15 Keyboard & G5 Mouse; Bose Companion 5 Speakers
Antec Quattro 850-Watt PSU; Tuniq Tower 120 HSF, Blu-Ray Drive
Gateway 22" FPD2275W LCD Display; MS Windows Vista Premium 64-Bit
Samsung 40" 1080p Full HD LCD TV (Samsung LN40A550)
pinoy3000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New comp doesnt turn on Gregz Hardware Repairs and Troubleshooting 9 08-22-2007 07:07 PM
My Comp vs. CPUZ (and Speedfan won't work) Riznarf New Systems | Building and Buying 8 08-17-2007 03:50 PM
Comp won't shut off - weird clicking sound Haoming Hardware Repairs and Troubleshooting 18 08-04-2007 06:58 AM
Comp won't shut off - weird clicking sound Haoming Viruses, Spyware and Malware 2 07-27-2007 01:02 AM
What to use to get video on comp? dario03 New Systems | Building and Buying 4 05-15-2007 09:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.