Would this powersupply work for my next build - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-21-2007, 09:50 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Tennessee
Posts: 464
Default Would this powersupply work for my next build

I have a quick question, I am in preparation for my next build and I was wandering if my current PSU will be ok for the next build. I have this case, which includes a PSU. Do you guys think that my current PSU is fine ?
__________________

Monkey is offline  
Old 11-21-2007, 10:13 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Toryn's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 170
Default Re: Would this powersupply work for my next build

The normal suggestion is to *never* use the PSU that comes with a case.

If you could link the current PSU you have that would be great, I didnt see anything about a PSU on the link you gave.
__________________

Toryn is offline  
Old 11-21-2007, 10:25 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Tennessee
Posts: 464
Default Re: Would this powersupply work for my next build

My bad, I grabbed the wrong link. here is the case with the PSU. Also, I have had this case for about a year now and the PSU has been doing fine, but i don't really know anything about PSU's.. anywhoo...

My case/ PSU
Monkey is offline  
Old 11-21-2007, 10:37 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Would this powersupply work for my next build

Depends on what the psu actually is. 450w probably only has around 24A on the 12v rail, if that. Depending on what you plan on building it may be enough it may not. But usually when cases come with a PSU its not really the best thing around.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 11-21-2007, 10:42 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Tennessee
Posts: 464
Default Re: Would this powersupply work for my next build

I think I am going to build an AMD 4800+ with a radeon 1950 and 2 gigs of memory and maybe a new 500 GB HD.
Monkey is offline  
Old 11-21-2007, 11:31 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Deadpixel's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 844
Default Re: Would this powersupply work for my next build

IF you only have that I suggest getting this Corsair 520HX for 89.99

ClubIT Product - CORSAIR HX CMPSU-520HX 520W Active PFC NVIDIA SLI Certified Modular ATX Power Supply Retail
__________________

__________________
A hero need not speak. When he is gone, the world will speak for him.
Deadpixel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
semi-final build plan (with some issues) plz giv input Cheeseking25 New Systems | Building and Buying 14 10-15-2007 10:03 PM
What's your work schedule like? Ethereal_Dragon Off Topic Discussion 21 08-29-2007 09:54 AM
Windows Mobile 4.2 Work and Internet Connection SandyP84 Microsoft Windows and Software 0 08-21-2007 09:52 AM
A newb story: Buying is done...time to build jfenwick New Systems | Building and Buying 83 08-17-2007 12:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.