Woot just recieved rma! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-30-2006, 04:22 AM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

i'm pretty sure i had hsf on right, all four pins were locked correctly and made the snapping... and after all the tries i did, the thermal paste spread pretty evenly as well.. so i'm sure thats not the problem... and no pins on the board are bent either.

as for the psu, its a brand new 680 watt from aspire, 46 amps...

it's done the same thing with 3 psu's.... so i'm sure its not psu..

again, like i said in my other thread... its probably cuz i touched the board alot ungrounded.. with shoes on its my fualt for being anxious and thinking i could get away with it.
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 09-30-2006, 10:21 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 39
Send a message via AIM to Auroran Send a message via Yahoo to Auroran
Default

Lol must have been the worng sig :P, well if tuching your comp ungrounded did it then my comp shouldent work at all. Ive opended it up with shoes on, the power still on everything havent fried it yet lol.

Well with that hsf the fan part was broken and slowed down and that would case the comp to stop booting. Dunno if thats the prob or eneything most likely just my luck.
__________________

Auroran is offline  
Old 09-30-2006, 11:57 PM   #13 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by Auroran
Lol must have been the worng sig :P, well if tuching your comp ungrounded did it then my comp shouldent work at all. Ive opended it up with shoes on, the power still on everything havent fried it yet lol.

Well with that hsf the fan part was broken and slowed down and that would case the comp to stop booting. Dunno if thats the prob or eneything most likely just my luck.
well this is more than just a simple touch.. i mean full hand on... while kinda of nervous sweat..... from thinking i was going to crack the mobo putting in that damned hsf!!!!

ya... if this crap doesnt work for me... i'm definitely going back to socket 939 again.....
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-01-2006, 12:20 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 39
Send a message via AIM to Auroran Send a message via Yahoo to Auroran
Default

, yeah i got lucky with my build when i got the CPU out i bent one of the prons, but i bent it back lol. I hate when they ship stuff and it dont work. Or as soon as you get it you rush because you want it up and runing so fast you brake something. Cant wate tell i get my C2D PC, gona haft to make sure i build it slow. Id be very very very mad if i broke something and had to send it back and wate again
Auroran is offline  
Old 10-01-2006, 12:47 AM   #15 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

well hopefully this mobo thats coming in wed - thur will be the savior of it all so i don't have to return crap to rebuild yet again!! its driving me mad using this celeron with 700 mhz and 192 ram...
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-02-2006, 03:23 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Default

Are you still going with the MSI Platinum mobo??
sLevin is offline  
Old 10-02-2006, 12:29 PM   #17 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

yes, i'm still going with that board.. i'm getting a replacement for it... hence the rma

it doesnt show it as the platinum power up edition on newegg.. but it is
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.