Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-21-2007, 05:21 PM   #1 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

looks good to me, some weird placement of some of the sata ports though

Quote:
Originally Posted by Nedjo View Post
I love layout! it's excellent. I hope that all mobo manufacturers will use this design for sAM2+ mobos based on nV's HT3 chipsets like 780a:


need production now!
__________________

__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 12-21-2007, 05:29 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)


....why?

*edit*
and also right next to the DIMM's, at the top?
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-21-2007, 05:30 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

That sata port is probably to support an E-sata module that comes with the board. So rather than stringing a sata cable across the board, its right there next to where its going to be mounted.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 12-21-2007, 05:31 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

^^^ I would assume that would be for a eSATA. I figure there are some others on the front edge that you can't see in the pic.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 12-21-2007, 09:19 PM   #5 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
 
darksideleader's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

whats up with the onboard vga and dvi? intergrated video and Triple SLI?
darksideleader is offline  
Old 12-21-2007, 10:18 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

Maybe the onboard dvi is for the 2nd monitor since they refuse to make SLI work with a **** 2nd monitor.

Also, good to see that they still refuse to use solid caps like every other motherboard made in the last 2 years.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 12-21-2007, 10:19 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

nice board.. its about time!
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-21-2007, 10:25 PM   #8 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Woot finally a SLI Phenom mobo( nvidia 780a)

yeah, too bad if you have an afp7 or afp-64 you won't be able to use high profile ram chips like the XMS2 series i have. i ran into that issue w/ my board so i can't have 4gb's. which is totally fine with me.

but it is a sweet board. too bad 3xSLI blows chunks.
__________________

__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
Laptop Video Cards Whirlwind Laptops and Notebooks 5 12-17-2007 12:46 PM
NVIDIA Launching 3 way SLI Osiris Monitors, Printers and Peripherals 0 12-12-2007 09:55 PM
Phenom 9500 Mobo Recommendations RicoDirenzo New Systems | Building and Buying 32 12-07-2007 07:28 PM
Nvidia Readies New “Ultimate” Technology for Gamers. Deadpixel New Systems | Building and Buying 59 10-03-2007 03:53 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.