wonder if this would work? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2007, 09:06 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
DawnOfDoom's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: North Carolina
Posts: 998
Send a message via MSN to DawnOfDoom Send a message via Yahoo to DawnOfDoom
Default wonder if this would work?

my this is my current computer Computer:

Operating System Microsoft Windows XP Home Edition
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Computer Name D3X0XZ81 (2 fast 2 furious)
User Name Coleby

Motherboard:
CPU Type Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133)
Motherboard Name Dell Dell DE051
Motherboard Chipset Intel Morgan Hill i865GV
System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS Type Phoenix (08/15/05)
Communication Port Communications Port (COM1)
Communication Port ECP Printer Port (LPT1)

Display:
Video Adapter Intel(R) 82865G Graphics Controller (96 MB)
3D Accelerator Intel Extreme Graphics 2
Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (CC6395AC061L)
Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (CC6395AC061L)

Multimedia:
Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

Storage:
IDE Controller Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive WDC WD1600JB-75GVC0 (149 GB, IDE)
Optical Drive PHILIPS DVD+-RW DVD8701
SMART Hard Disks Status OK

can i add these parts to it to make it better i plan to upgrade the CPU later.

graphics:http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16814102059R
Mobo:http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813135046
RAM:http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231044

Thanks guys im asking a lot of questions cuz i want to get this thing right the first time.
__________________

DawnOfDoom is offline  
Old 03-11-2007, 09:14 PM   #2 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

Get a new mobo...not only is that one Micro ATX it only supports 4x bandwith PCI-E.

Do you want to be able to upgrade to C2D later on? If so spend the extra 30 or 40 bucks to be safe.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.