Windows ? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-11-2005, 11:25 PM   #11 (permalink)
WWS
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 270
Default

No, I have not done the master/slave settings. When using SATA there are no need to use master/slave settings because the PC can access any SATA drives at any time. I have read this in many articles about SATA devices.

Under the device manager the drive that contains windows is enabled, and the other drive does not have the option to enable/disabel it but is recognized and working properly (Stated by device manager).

Will formatting this drive allow windows to use it??

any thoughts??
__________________

__________________
12 Gb GSkill DDR3 Tripple Channel
2 500 Gb SATA II HD
2 BluRay Burners
2 9800GTX+ in SLI
ASUS Rampage II Extreme
Intel Core i7 920 @3.8 GHz
WWS is offline  
Old 12-11-2005, 11:28 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 276
Send a message via AIM to Camden
Default

Quote:
Originally posted by WWS


Will formatting this drive allow windows to use it??
Well yeah...
__________________

Camden is offline  
Old 12-11-2005, 11:36 PM   #13 (permalink)
WWS
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 270
Default

Where do I go to format the second drive??

Sorry this is my first build and this is new to me. Thanks for you help.
__________________
12 Gb GSkill DDR3 Tripple Channel
2 500 Gb SATA II HD
2 BluRay Burners
2 9800GTX+ in SLI
ASUS Rampage II Extreme
Intel Core i7 920 @3.8 GHz
WWS is offline  
Old 12-11-2005, 11:37 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

Yeah you need to format it to be able to use it. If you can see it in "my computer" you can format it from there.
Vybuni is offline  
Old 12-11-2005, 11:41 PM   #15 (permalink)
WWS
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 270
Default

I cannot see it in My Computer, only in the device manager and Bios.
__________________
12 Gb GSkill DDR3 Tripple Channel
2 500 Gb SATA II HD
2 BluRay Burners
2 9800GTX+ in SLI
ASUS Rampage II Extreme
Intel Core i7 920 @3.8 GHz
WWS is offline  
Old 12-11-2005, 11:54 PM   #16 (permalink)
WWS
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 270
Default

Figured it out. Thanks for the help.
__________________

__________________
12 Gb GSkill DDR3 Tripple Channel
2 500 Gb SATA II HD
2 BluRay Burners
2 9800GTX+ in SLI
ASUS Rampage II Extreme
Intel Core i7 920 @3.8 GHz
WWS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.