Will this work? - Page 13 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2005, 05:28 PM   #121 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 769
Default

Dose that HD have NCQ?
__________________

__________________
Sprooty is offline  
Old 10-11-2005, 10:29 PM   #122 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

What's NCQ? This is what I'm getting: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822135106 It also comes with a free floppy.

Also is this a good PSU, http://www.monarchcomputer.com/Merch...ricewatch&NR=1? I like this one because it has a cable management system, and it is 520watts. I don't plan to OC very high.
__________________

Waphlez is offline  
Old 10-12-2005, 12:51 AM   #123 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 769
Default

I would recommend this one.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148040

NCQ mean that the hard drive will find the files needed in the quickest order.. so say if it needs a file on the outer of the DISK, if there is another file that is in the que to be loaded it will do that item because it is closer.. if u get what i mean. I had been found to really help.
__________________
Sprooty is offline  
Old 10-12-2005, 03:21 PM   #124 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

Ok I'm getting that HD.
Waphlez is offline  
Old 10-14-2005, 04:47 PM   #125 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

the OCZ psu is a modstream, i would recomend the OCZ powerstream form newegg at 120 bucks i think.
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-14-2005, 05:54 PM   #126 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

Well it's 140 dollars with a 20 dollar rebate. I think I'll just stick with the Truepower.
Waphlez is offline  
Old 10-14-2005, 06:09 PM   #127 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

yeah thats your best get
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-14-2005, 06:17 PM   #128 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

The graphics card I was going to get is out of stock so I am probably going to get this:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150105
It's actually a little better but it doesn't come with Chaos Theory
Waphlez is offline  
Old 10-14-2005, 06:30 PM   #129 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 592
Default

I noticed a few pages back that people keep saying that Aspire PSU's "suck". From my own personal experience, I love them, haven't had problems with either of my 2 yet, and ive had them for a year and a half so far. Mine are a 520Watt Aspire PSU's running 34Amps on the +12V Rail. It run's my system below flawlessly, not to mention the 3 lighted LED fans, 4 Cold Cathode's, and a Fan Controller which arn't listed.

Of course if I were in your shoes Beefcake, and I were buying a 7800GTX for $450, I guess I would want to spend a little more money on a guarenteed to be reliable and stable PSU. Just to add a little more insurance to a very expensive system. But for those of us who own mid-range systems, I would recommend the Aspire PSU's any day
__________________
ASUS P8Z68 Deluxe
Intel Core i7 2600k
16GB DDR3 G-Skill Ripjaws
1TB 7200 Segagte Drive
eVGA GeForce 570
Samsung Blu-Ray Drive
Antec 850 Watt PSU
Windows 7 Professional
Blackmoore is offline  
Old 10-15-2005, 01:07 PM   #130 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

Okay I'm about to buy this RAM right now so I can get the rebate. I just want to know if it would be good RAM to get.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227210
__________________

Waphlez is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.