Will BF2 Run? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2005, 10:32 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 195
Default Will BF2 Run?

Will Battlefield run on my Geforce 6200? Will it run good enough that its worth buying? If u need other system specs ask which u need
__________________

Sidious1120 is offline  
Old 10-11-2005, 10:56 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

it will run. If your card isn't overclocked, I'd recommend it. But yeah, low settings'll probably do 'er.

Resolution is usually the biggest killer. keep it on 800x600

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 10-11-2005, 11:01 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 195
Default

I believe its overclocked its a GeForce 6200 OC Overclocked 256mb
Sidious1120 is offline  
Old 10-12-2005, 12:54 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,261
Default

It came pre- OC'ed? Is it a BFG?
woot7800GT is offline  
Old 10-12-2005, 03:55 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Try to do a search on google for 6200 on BF2. It will run, should actually run quite smooth on low settings.
__________________
majistic is offline  
Old 10-12-2005, 11:12 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

My buddies BFG 6200 OC (and i OCed it a little more for him) Does it nicely with a little AA and decent res. You'll be fine.

How much ram you got?
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 10-12-2005, 05:17 PM   #7 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default For all you OT whores

6600GT!!!!!!^&*(^11!!!!!
PP Mguire is offline  
Old 10-12-2005, 07:54 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 195
Default

I have 1.00 gb ram. And low settings does that make the gfx really suck is it still worth it?
Sidious1120 is offline  
Old 10-12-2005, 08:00 PM   #9 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

it will run.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 10-12-2005, 08:20 PM   #10 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

I dont know why you guys are dogging it so bad. I play it on my LAN machine (for yall who forget or dont know
3000+ AthlonXP
512mb 3200
GeforceFX 5600ultra)
on MEDIUM settings. Im sure w/ a 6200 and a gig of ram he will be able to play it fine.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.