Where's ATX Powers SUpply connect? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-24-2005, 03:37 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 262
Send a message via AIM to no_Wedge
Question Where's ATX Powers SUpply connect?

I have an aspire psu stated earlier, and i can't find were the atx (6 pin) connector goes.
__________________

no_Wedge is offline  
Old 09-24-2005, 03:44 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 262
Send a message via AIM to no_Wedge
Default

or if i have the 24 pin i don't need it? I have a dfi lanparty, and it seems like the psu dosn't work fully or somehting, cause the fans don't spin
__________________

no_Wedge is offline  
Old 09-24-2005, 08:04 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

thats for pci express there bud lol dont worry about it u dont use all of the outputs on the psu unless of course u ahvae to
__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.