where does this go? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-27-2006, 03:57 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,304
Send a message via AIM to NewCents05
Default

been tilting it spinning it around in 360s not doing jack ugahusfbasd this better not be busted otherwise ill be ****ssed
__________________

NewCents05 is offline  
Old 09-27-2006, 03:59 PM   #22 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Are you doing it with the pump on? Are you sure it isn't working? - If not the pmup is dead.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 09-27-2006, 04:13 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,304
Send a message via AIM to NewCents05
Default

heres a couple pics maybe theyll help


connected to the ****ing power so it should ****ing go



pump led is on but no water is going.... the water already there is from me tilting and whatnot
NewCents05 is offline  
Old 09-27-2006, 04:41 PM   #24 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Hang on, the res is not at the top but attatched to the pump?

You need to make the res the highest point and then when there is no air in the system than you can put it anywhere you like.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 09-27-2006, 04:50 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,304
Send a message via AIM to NewCents05
Default

Quote:
Originally posted by Trifid
Hang on, the res is not at the top but attatched to the pump?

You need to make the res the highest point and then when there is no air in the system than you can put it anywhere you like.
uhh what?

let me put it this way the pump doesnt sound like its moving it should vibrate or do something but its still as can be.


oh yeah it is attached to the pump

thermal take big water 735
NewCents05 is offline  
Old 09-27-2006, 05:03 PM   #26 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Yeah, raise the pump and res to the top, so all the air that is in the system will rise to the top of the res. Once you have done that you can then top the water until there is no air in the system at all.

Also what you could do, not sure how effective it is in reality, but turn the pump on and add water until it pushes all the air out.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 09-27-2006, 05:15 PM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,304
Send a message via AIM to NewCents05
Default

ummm i started tapping the blue led and it just jumped and started working lol uhhh no comment...
NewCents05 is offline  
Old 09-27-2006, 05:17 PM   #28 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Lol, random fix. Is it pushing the water round well?
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 09-27-2006, 05:37 PM   #29 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,304
Send a message via AIM to NewCents05
Default

yeah it is lol

ok another quick question my monitor isnt coming on from the pc. i took it straight from another pc so it works but nothing is showing up on the monitor it stays at sleep mode.

my vid card is a bfg tech 7600gt oc
__________________

NewCents05 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.