Whats Wrong with this picture? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-17-2007, 05:41 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Peter please splain "Free multiplier"
__________________

__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 10-17-2007, 05:42 PM   #12 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Quote:
Originally Posted by Indobos View Post
Peter please splain "Free multiplier"
8x vs 10x. The 2x is free, meaning you don't have to do anything to get it, like over clocking. It's set there and you can use it to your own advantage.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 10-17-2007, 05:47 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Ah. Thanks for that.
__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 10-17-2007, 06:21 PM   #14 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Then there is "unlocked" multipliers which, in Intels case are extremely expensive. But they also overclock even better.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 10-17-2007, 06:23 PM   #15 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Quote:
Originally Posted by lancec2c30 View Post
Then there is "unlocked" multipliers which, in Intels case are extremely expensive. But they also overclock even better.
or you can do mods to some older CPUs.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 10-17-2007, 06:28 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2007
Location: Yorkshire, UK
Posts: 1,693
Send a message via MSN to Vaanish
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
or you can do mods to some older CPUs.
Like the old athlon XPs. Ahhh good days...
Vaanish is offline  
Old 10-17-2007, 07:17 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Whats Wrong with this picture?

Quote:
Originally Posted by lancec2c30 View Post
Then there is "unlocked" multipliers which, in Intels case are extremely expensive. But they also overclock even better.
yep... there are the FX's (the FX-6x and lower are relatively cheap, ask Nosboost he would know) and the "Black Edition" Processors which are relatively cheap (just the x2 5000+ and x2 6400+ but the 5000+ is wayyy better for your price)
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound has gone wrong Kevinator9 Computer Audio and Multimedia 7 01-05-2008 08:38 PM
LCD Display takes long time to display picture upon startup Drewser Hardware Repairs and Troubleshooting 0 10-11-2007 06:50 PM
Poor quality picture and wireless keyboard query montyburns737 Computer Audio and Multimedia 0 07-25-2007 08:30 AM
System Properties Change Picture ? NayNay1991x Microsoft Windows and Software 7 06-20-2007 11:54 PM
my own picture Dio1080 Off Topic Discussion 1 06-12-2007 01:54 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.