What PSU For my comp??? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-10-2006, 05:26 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 363
Send a message via AIM to chevytrucknut
Default

lol why can you ONLY buy from ebay?
__________________

__________________
the old system...
OPTERON 165
EVGA GeForce 6600GT
Enermax Whisper II 535W PSU
Big TYPHOON
1.2 TB
1GB Ram
Chaintech VNF4 Ultra
chevytrucknut is offline  
Old 01-10-2006, 06:41 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 563
Default

You could have bought 4 Antec 550W for 400$USD or 4 Antec 500W for 240$USD lol..
__________________

__________________
PcMe is offline  
Old 01-10-2006, 06:56 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

meh, i have the money...why not waste it!!!

BUT watever i still got a great deal, well from my point of view.

Well thanks for your opinion anyways.
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 01-11-2006, 01:41 PM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 26
Send a message via AIM to taterknight
Default

[Flame SNIPPED]
taterknight is offline  
Old 01-11-2006, 01:47 PM   #15 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Did you really waste your money on a TT power supply.

Ha ha you got shafted.
Ste is offline  
Old 01-11-2006, 02:08 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

well, i can't argue with you [Flame SNIPPED] well any ways thx for all your help guys!!!

[Flame SNIPPED]
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 01-11-2006, 04:32 PM   #17 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Lol, Im guessing hes like eight. Lol.
Ste is offline  
Old 01-11-2006, 07:56 PM   #18 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 26
Send a message via AIM to taterknight
Default

[Flame SNIPPED]
taterknight is offline  
Old 01-11-2006, 08:26 PM   #19 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

From this point foward, I am not going to recommend anything other than the PC Power and Cooling Turbo-Cool 510 Express/Sli. Why? I have went through the OCZ ModStream 520, the Antec TPII 550, and two Silverstone Zeus 520's. They all produced sub par voltages on the +12v rail, on the RAM, on the LDT bus, and the +5v rail. I finally bit the bullet because I wanted to see for myself if the PCP&C 510 really lives up to the hype. Oh boy does it ever, the +12v rail NEVER moves from 12.09v (all the other PSUs I tried gave me 11.9-11.96v), and the CPU has the exact voltage I set it at. On all the other PSUs, I had to set the CPU voltage upwords of 1.6v just to get 1.55v, now I set it at 1.55v and that's exactly what I get.

Quote:
Originally posted by dawizhacker
LOL I JUST SPENT 560$USD ON POWER SUPPLIES LOL!!!!!!!!!!!
You do realize, for that price you could have gotten the PCP&C 1kw (1000w, 1100w peak) power supply.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 01-11-2006, 09:11 PM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

umm...i needed 4 so that's 140per that's not that much... my OCZ 600 was about 230 when i got it, and i still think i kicks any other by far...
__________________

__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.