what is my custom built computer worth? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2007, 04:31 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Default what is my custom built computer worth?

I built this computer 3 months ago.i love it but i have to buy stuff for my car. im wondering what i can get/what its worth the specs are:

ASUS A8N-SLI DELUXE NVIDA NFORCE 939 MOTHER BOARD
AMD ATHLON 64 X2 3800+ PROCESSOR
XFX GEFORCE 6800 XTREME GRAPHIC CARDS-X2 SLI
SOUND BLASTER X-FI SOUNDCARD
GEIL 2048MB PC3200 DDR.400MHZ DUEL CHANNEL MEMORY
SEAGATE 320MB SATA HARD DRIVE
SEAGATE 120 HARD DRIVE
LITE-ON DVD/CD BURNER WITH LITE-SCRIBE
LITE-ON DVD DRIVE.
SEBRENT 52 IN 1 MEMORY CARD READER/WRITER.
ASPIRE X-PLORER CASE
ASPIRE 500W SEE-THROUGH POWER SUPPLY.







__________________

bryanc82 is offline  
Old 03-10-2007, 04:36 PM   #2 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

Man that's a hard one...i don't know what to say really but I guess somewhere around 500 bucks or something? I could be way off though >.>
__________________

__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 03-10-2007, 04:37 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Default

wow thats a lot less than i thought.
bryanc82 is offline  
Old 03-10-2007, 04:40 PM   #4 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

I don't know much about AMD systems so I can't tell you the parts exactly but i just noticed you have an X-FI card in there as well so I'd say maybe 600 at the most just becuase you can build something more powerful for around 800 pretty easily.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 03-10-2007, 04:51 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
ulater6000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Alaska
Posts: 757
Send a message via AIM to ulater6000 Send a message via Yahoo to ulater6000
Default

Yeah I would say 600-750 maybe 800.
__________________
CompTIA A+, CompTIA Network+, Cisco CCENT, Cisco CCNA Routing & Switching
ulater6000 is offline  
Old 03-10-2007, 04:55 PM   #6 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

800 is kind of pushing it now...the only reason I don't say more is becuase even those SLI 6800 are fast they just don't support DX9 even let alone 10
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 03-10-2007, 04:55 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 260
Default

ya probably around 700-800
__________________
Dell Dimension 8400
P 4 630 with HT 3GHZ
Windows Home Edition
1GB Dual Channel DDR2 400MHZ
160GB ATA 7200RPM HD
XFX 7900GT 256-Bit
Sound Blaster 24 bit Advanced HD
Coke27 is offline  
Old 03-10-2007, 04:59 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 154
Default

It would probably be hard to find a buyer though, cuz for about 950 you could seriously outperform that rig with new parts. How old is that computer?
cementshoes is offline  
Old 03-10-2007, 05:52 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Default

Its not old at all.i need to sell it asap to get some parts for my car.
bryanc82 is offline  
Old 03-10-2007, 05:54 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Default

dx9? is that direct x 9 because if it is its on this computer.
__________________

bryanc82 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.