What motherboard??? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2006, 01:06 AM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Underneath their 'name area' to the left. It says "Edit" and "Quote" below their status. Just click quote.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 01-18-2006, 04:41 PM   #22 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 76
Default

try this one. its what i got and its a very sexy one too
and it got amazing overclocking features

To buy:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813127189

Website, features,pics:
http://abit-usa.com/products/mb/prod...es=1&model=239

id show you myown pics of mine (not done building) but mycrappy computer decided to die on meand i had to reformat (lost all pics)
__________________

__________________
Image wasn\'t showing, and the URL was stretching the forum layout. Please fix.
bigfatfrickinfa is offline  
Old 01-18-2006, 06:26 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 291
Default

Quote:
Originally posted by bigfatfrickinfa
try this one. its what i got and its a very sexy one too
and it got amazing overclocking features

To buy:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813127189

Website, features,pics:
http://abit-usa.com/products/mb/prod...es=1&model=239

id show you myown pics of mine (not done building) but mycrappy computer decided to die on meand i had to reformat (lost all pics)
Why is that one so expensive? I don't know much about Intel mbs but that one doesn't support SLi and doesnt support ddr667
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 @2.4Ghz
Asrock ConroeXFire-eSATA2
Connect 3d X1800XT 256mb
G.Skill 2GB DDR2 667Mhz
Belinea 19\" Widescreen LCD
Antec Super Lanboy
Seasonic ATX v2 430W
weringo is offline  
Old 01-18-2006, 08:16 PM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Because it has been branded by the pro gamer "Fatal1ty." Complete BS if you ask me.
__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 01-19-2006, 12:11 AM   #25 (permalink)
Super Techie
 
NickFas's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 273
Default

Quote:
Originally posted by AnthraX
Because it has been branded by the pro gamer "Fatal1ty." Complete BS if you ask me.
that is the same marketing scheme as the sound card right?

btw, agreed
__________________
Proud owner of the only hampster powered rig on these boards.
NickFas is offline  
Old 01-19-2006, 12:20 AM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

Yeah. One of my online friends was bragging on his motherboard. It was one of those special "Fatal1ty" ones. It was over $200 and wasn't even that special. So dumb.
__________________
NathanM is offline  
Old 01-19-2006, 03:10 AM   #27 (permalink)
Super Techie
 
NickFas's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 273
Default

i actually was looking on ebay at those sound cards and there is a fatal1ty mouse
__________________

__________________
Proud owner of the only hampster powered rig on these boards.
NickFas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.