watt monitor? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-09-2006, 08:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 10
Default watt monitor?

hey all is there any way that i can monitor how much wattage my components take up? im trying to determine if i need a new PSU but i havent the slightest clue on how to determine if im nearing my PSU limit.
__________________

sbetchel is offline  
Old 11-09-2006, 09:00 PM   #2 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default

i dont know if there is such thing as one? but if there is i would love to know about it.
__________________

__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 11-09-2006, 09:39 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
kfc469's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 928
Send a message via AIM to kfc469
Default

you could use something like a multimeter. i think they tell how much power is being consumed. or you could try this: http://extreme.outervision.com/PSUEngine
__________________

kfc469 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.