Video Card - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-12-2008, 07:17 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: MN, USA
Posts: 341
Default

I have a flat screen thats running 800by600 and thats just a stand side screen. I will be upgrading to a wide screen sooner or later.

What do you mean I have an e8400?
__________________

__________________
D-Rocks is offline  
Old 12-12-2008, 07:46 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Video Card

Quote:
Originally Posted by CoolIce348 View Post
I have a flat screen thats running 800by600 and thats just a stand side screen. I will be upgrading to a wide screen sooner or later.

What do you mean I have an e8400?
E8400 is the model of your CPU
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-12-2008, 08:03 PM   #23 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Video Card

I am running an ATI card on an SLI board.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 12-12-2008, 08:24 PM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
dhgunit's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 690
Default Re: Video Card

I am running an Nvidia card on a Crossfire board.

I guess we are idiots......
__________________
Antec Twelve Hundred :: PC Power & Cooling Silencer 750 Watt :: EVGA X58 3X SLI
Intel Core i7 920 :: Zalman CNPS9900LED :: SLI: EVGA GTX 260 Core 192 SSC 896MB and EVGA GTX 260 Core 216 896MB
OCZ Platinum 6GB (3x2GB) DDR3-1600 :: Western Digital Caviar Black 2 TB (2x1TB in RAID0) :: Hanns G 28" LCD Monitor


dhgunit is offline  
Old 12-12-2008, 11:33 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: Video Card

CoolIce, for your sig, put just the brand and model number of your parts. It is too confusing to look at all of the specs of your parts. We will know what they are from what model it is. Look at other peoples sigs for examples (including mine)
__________________
Pinscher is offline  
Old 12-13-2008, 12:50 AM   #26 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: MN, USA
Posts: 341
Talking Re: Video Card

Alright thanks Pinscher
__________________
D-Rocks is offline  
Old 12-13-2008, 02:48 AM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: Video Card

No problem
__________________
Pinscher is offline  
Old 12-13-2008, 06:58 PM   #28 (permalink)
Biostar Stole my heart
 
Hussein19891's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,209
Send a message via MSN to Hussein19891
Default Re: Video Card

SLI ready Ram? ......... hope you get a good deal on your ram.
__________________


Hussein19891 is offline  
Old 12-13-2008, 07:23 PM   #29 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: Video Card

lol ya thats the biggest marketing ploy ever. That and the whole windows vista certified BS
__________________
Pinscher is offline  
Old 12-13-2008, 08:10 PM   #30 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Re: Video Card

I have some of that SLI ram ... And he probably did get them cheap because thats the reason I have them.

And Coolice I think your missing a Z on your ram because I'm guessing you have OCZ technology ram, not OC technology.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Now I lay my computer down to sleep, I pray the hard drive my files to keep, If I should lose power before I save, I pray the hard drive my backups to take"
The Techies' Bible - Dario 1:1
dario03 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help With New Video Card Hunter434 System Upgrades 11 09-21-2009 06:30 PM
How to rip DVD and convert video with only one converter calmtran Computer Audio and Multimedia 0 11-05-2008 03:36 AM
Clicking sound coming from new video card. overclocked Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-17-2008 03:06 PM
Possible video card issue -- ATI X1650 houndofspace Hardware Repairs and Troubleshooting 10 12-04-2007 02:17 AM
New Video Card Dieo New Systems | Building and Buying 5 04-02-2007 11:27 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.