VID Card ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-08-2006, 04:13 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 50
Default VID Card ?

I am shopping for something on a pretty tight budget. Not a heavy gamer but want to make sure what I buy is worth it...

I'm looking at about $100 to spend. Want to be able to pick up@ best buy or circuit city or likr this one


http://www.microcenter.com/byos/byos...duct_id=217885

I just picked up Battlefield 1942 (to get used to it) and will probably move on to BF2....

will this card be able to carry the load?????
__________________

__________________
BLITZKRIEG1

Hmmmm.... Let\'s see, uh dubya, dubya, dubya, uh... dot, geee, ohhhh, ohhhh, geeee, elllllllll, eeeeeeeeee, uh... dot, ceee, oooohhh, eemmmmm.


http://www.userbars.com/galerie/imag.../3/14/clev.jpg
http://www.userbars.com/galerie/imag...3/14/CLE_1.jpg
http://www.userbars.com/galerie/imag...3/4/ffuser.jpg
blitzkrieg1 is offline  
Old 05-08-2006, 04:21 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 430
Send a message via AIM to tehdigit
Default

no it wont i used to have that card

agp is harder to upgrade nowadays but id go with

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814121216

if you cant spend that much then go with:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814170082

and if you cant spend that much go with :

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130262


go with the most expensive option if you can

if you can go higher then that ill get you another list
__________________

__________________
Jordan
#nTi
Nothing to It
@gamesurge.net
Sponsored by Subway, Steel Series, XFire, Xsessive Hosting

<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/6241/userbar543957wu.gif><A>
<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/1992/userbar544009id.gif><A>
tehdigit is offline  
Old 05-08-2006, 05:56 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 201
Send a message via AIM to Orayn
Default

If you can spend just a bit more, a 6600 GT would be a great choice. I have one and it's a surprisingly beefy little card.
Orayn is offline  
Old 05-08-2006, 05:59 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 430
Send a message via AIM to tehdigit
Default

true dat
__________________
Jordan
#nTi
Nothing to It
@gamesurge.net
Sponsored by Subway, Steel Series, XFire, Xsessive Hosting

<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/6241/userbar543957wu.gif><A>
<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/1992/userbar544009id.gif><A>
tehdigit is offline  
Old 05-08-2006, 06:03 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 8
Default

I have had a 6600 GT and it worked pretty good playing HL2
ThisKory is offline  
Old 05-08-2006, 06:13 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

i pwn u all with my 6800gt

losers

but i get at least 30fps on bf2 with a 6100 a friend of mine didnt want, so im sure a 6600 would work great
__________________

__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.