Very cheap Micorosft Office 2007 Professional - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2007, 12:53 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,046
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

I have office 2003 got it for free but dont want to use it on vista. who knows what microsoft will do when they find out its pirated. I heard from a costumer that they used a pirated office on vista and it locked their computer, not sure how nor if its true.
__________________

__________________
PINOY3000
Aluminum Unibody MacBook
Q6600 @ 3.0 GHz 333MHz x 9 Multiplier VCore: 1.3V
NVidia GeForce 8800GTS 640MB; G.Skill 6GB-HZ 1000MHz 5-5-5-15 1.9V
WD Raptor-X 150GB 10,000RPM; Seagate Barracuda 320GB 7,200RPM
ASUS P5B Deluxe Wifi Edition; Thermaltake Armor Full Tower Case
Logitech G15 Keyboard & G5 Mouse; Bose Companion 5 Speakers
Antec Quattro 850-Watt PSU; Tuniq Tower 120 HSF, Blu-Ray Drive
Gateway 22" FPD2275W LCD Display; MS Windows Vista Premium 64-Bit
Samsung 40" 1080p Full HD LCD TV (Samsung LN40A550)
pinoy3000 is offline  
Old 09-03-2007, 01:03 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

i dont use pirated OS. i will generally just borrow a disc from someone who already has it and just use that

like dell gave me a copy of XP SP2. So im gonna install that on my computer tuesday when my gfx card gets here.
__________________

mgcook is offline  
Old 09-03-2007, 01:05 AM   #13 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

You cant use Dell CD's on personal builds, I tried.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-03-2007, 01:33 AM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

Most colleges can get M$ softare for pretty cheap. Like my college offers Office 2007 Enterprise for $81, Vista Ultimate for $86, and so forth. I considered picking up a few copies but I already have a free working copy of Office 2007 and I just can't bring myself to use Vista every day. I tried for a while but I just can't do it. I have Vista too much.
__________________
Jorsoft is offline  
Old 09-03-2007, 01:45 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,046
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

Quote:
Originally Posted by jorsoft03 View Post
Most colleges can get M$ softare for pretty cheap. Like my college offers Office 2007 Enterprise for $81, Vista Ultimate for $86, and so forth. I considered picking up a few copies but I already have a free working copy of Office 2007 and I just can't bring myself to use Vista every day. I tried for a while but I just can't do it. I have Vista too much.
Can you install this more than once unlike OEM? And not have to call Microsoft? Cuz if so, I might get both the Business and Office Pro 2007 So i can install the Business one when I change mobos or what not.
__________________
PINOY3000
Aluminum Unibody MacBook
Q6600 @ 3.0 GHz 333MHz x 9 Multiplier VCore: 1.3V
NVidia GeForce 8800GTS 640MB; G.Skill 6GB-HZ 1000MHz 5-5-5-15 1.9V
WD Raptor-X 150GB 10,000RPM; Seagate Barracuda 320GB 7,200RPM
ASUS P5B Deluxe Wifi Edition; Thermaltake Armor Full Tower Case
Logitech G15 Keyboard & G5 Mouse; Bose Companion 5 Speakers
Antec Quattro 850-Watt PSU; Tuniq Tower 120 HSF, Blu-Ray Drive
Gateway 22" FPD2275W LCD Display; MS Windows Vista Premium 64-Bit
Samsung 40" 1080p Full HD LCD TV (Samsung LN40A550)
pinoy3000 is offline  
Old 09-03-2007, 02:03 AM   #16 (permalink)
Uber Sanoob Techie
 
san21893's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Westchester County, New York
Posts: 634
Send a message via AIM to san21893
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
You cant use Dell CD's on personal builds, I tried.
Yes you can, I've tried. Before I got vista i was using the xp cd that came with my prior pos dell. Oh I have an unlegit copy of ms office 07, and now I'm scared to install it.
__________________
san21893 is offline  
Old 09-03-2007, 02:07 AM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
You cant use Dell CD's on personal builds, I tried.
ive used my disc on 3 different computers that were non-dells and it works just fine

its a blank copy of SP2, dell also gives you the driver disc.

so yes, it does work.
mgcook is offline  
Old 09-03-2007, 02:23 AM   #18 (permalink)
Uber Sanoob Techie
 
san21893's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Westchester County, New York
Posts: 634
Send a message via AIM to san21893
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

^Well let's not get ahead of ourselves, just because it worked for us, doesn't mean it would for everyone. Different discs are made at different times, maybe Peter just had a newer disc which wouldn't allow you to install windows unless it was a dell mobo.
__________________
san21893 is offline  
Old 09-03-2007, 02:26 AM   #19 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

Yea, maybe the newer disc check the BIOS info and mobo info. It was like 2 years back.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-03-2007, 02:26 AM   #20 (permalink)
Indeed.
 
Greg's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,600
Default Re: Very cheap Micorosft Office 2007 Professional

Who needs M$ Office? OpenOffice works fine.
__________________

__________________

Greg is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.