v1.2vht? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-23-2007, 05:14 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
j3wcl@w's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 99
Default v1.2vht?

hi i was just cheaking my voltages because i have just built a new rig and i saw something on asus pc probe which said that my v1.2vht was running at 1.50v insted of 1.2v firstly what is this and how can i lower it if i need to my specs are

asus p5n 32-e sli mobo
enermax galaxy 1000w psu
8800gtx
ocz 8500+ ddr2
intel core 2 quad extreme 6800
x3 western digital raptor's in raid 1 array
creative x-fi sound card
__________________
Thermaltake armour LCS Watercooled
Asus P5N32-SLI Mobo
Intel Core2 quad Extreme Q6600 OC'd to (4x3.00 )
Ati Powercolour Hd 4870 1048mb
4GB OCZ DDR2 800 MHZ
X3 Western Digital raptor's 80gb 10,000 Rpm
Enermax 1000W Galaxy
Saitek Cyborg Keyboard
Logitech G9 lazer mouse
Windows Vista ultimate 64 bit
j3wcl@w is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.