UT2007 Requirements Aproved!! - Page 8 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-12-2005, 08:03 PM   #71 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

^^ Agreed, those are similar to what I predicted also. The game will be demanding, but not THAT demanding.
__________________

Flanker is offline  
Old 12-12-2005, 08:03 PM   #72 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

this is funny because, microsoft wanted to release the xbox 360 to have graphics like pc, well they were very close! but there still limited with 512mb of system memory with the xbox 360. so there games cant be to good, and also i belive when unreal07 drops its gonna be so big of a gap between pc and xbox 360 you can pile up all are out dated video card in between it lol. becasue you must think all the xbox 360 has to run which is 2xaa on lower deatiled pc wanna be games with a 1000 by 760 something resolution they have it easy, we must be really picky becuse if we cant run 1280/1024 with our computer graphics cards lol we want a new one lol, im not sure what there getting at with these outrageous consoles. but its really not worth it becasue to play games that look somewhat like pc u need a hdtv and how much does this thing cost!? to much, but if you dont buy it you must play on your regular tv. and thats 640/480 resolution, and umm you dont want that.
__________________

burned-ati is offline  
Old 12-12-2005, 08:10 PM   #73 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Take a grammar class. It hurt my eyes and brain to read your last post.

The Xbox360 architecture is very different. I don't expect you to understand that. The 512MB is all it needs to do what it has to. In addition to the architecture, it doesn't need to run Windows or a crapload of other programs in the background, so that improves performance even more.

As for the HDTV. You can buy a $30 cable (I think it comes included in the premium package) that you would normally use to connect the 360 to a HDTV and use the same cable to connect the 360 to your regular PC motitor, be it CRT or LCD. Bada boom, 1280x1024 resolution on a LCD just like that. No $3000 HDTV needed.
Flanker is offline  
Old 12-12-2005, 08:46 PM   #74 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

Quote:
Originally posted by gaara
Go ahead and buy two 7800Ultras so you can enjoy this game in slideshow mode in fantasy land...I'll save my money for the real world
LOL - Slideshow mode in fantasy land...
HAVOC is offline  
Old 12-12-2005, 09:30 PM   #75 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
Originally posted by Flanker
No, but Unreal Engine 3 games (like Gears of War) ARE confirmed for the X360. Either way, I'm getting both of them so its not a big deal for me.
Yeah, and Gears of War just looks sick. I just hope the actual game looks like what they are showing now.

Xbox just better end up having in-game mouse/keyboard support, or I'll be pissed.

But if they do we're talking UT3 engine, at 1920x1080 resolution with keyboard and mouse. For what, $400 plus game plus keyboard/mouse? Not bad
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 12-12-2005, 09:41 PM   #76 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

yea seriously thats another thing flanker, wheres the mouse and keyboard? we cant play with there cheap controllers lol and also whos paying 60 bucks for 1 game?!!! i mean i can download the *****. you may not have online play for some games but what about morrowind oblivion im deffinetly not paying 60 bucks for it! i mean ive got better things to buy like umm memory lol. i mean 2 xbox 360 games can buy you a 6600gt and a bag of herbal

and you have to pay 10 dollars a month for xbox live. i mean isnt bf2 online free? the xbox 360 is prety sweet but if you got a computer that runs the **** better and actually looks better than the xbox 360 theres really no point in buying one, thats all im tying to say

and what was up with them selling on ebay? i seen one sell for 6200$ with 5 games
burned-ati is offline  
Old 12-12-2005, 10:08 PM   #77 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 426
Default

Lets blabble on and on about a game that isn't out. This thread has gotten retarded. Come on 6 pages of BS from a bunch of kids... get a job or something. I have to go puke and throw my brain in a blender now. BLahhhhh....
__________________
I\'m happy with it.
X2 4400+
ATI X1800 XT
2x1gb Corsair XMS CL2
1 Raptor 74 gig
ABIT AN8 Ultra
OCZ Powerstream 520w
BColes is offline  
Old 12-12-2005, 10:15 PM   #78 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

How many mods have posted in here and this stupid thread still isnt closed?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 12-12-2005, 10:19 PM   #79 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

yeah that's the other thing. online play on the xbx360 ain't cheap.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-12-2005, 10:19 PM   #80 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 426
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
How many mods have posted in here and this stupid thread still isnt closed?
I stand by my statements. Mods aren't special, they got sucked into mindless retardedness just like you and I.
__________________

__________________
I\'m happy with it.
X2 4400+
ATI X1800 XT
2x1gb Corsair XMS CL2
1 Raptor 74 gig
ABIT AN8 Ultra
OCZ Powerstream 520w
BColes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.