upgrade or build a new one? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-08-2006, 05:18 PM   #11 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default

i got my whole system fro about 1400 to 1600
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 09-11-2006, 01:22 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 11
Default

__________________

ericf70 is offline  
Old 09-11-2006, 01:41 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 419
Send a message via AIM to Dr DMoney
Default

Build a new one using the C2D. It would be in your best intrest. I really don't know if any mmorrpg's are comming out anytime soon so I would build a new one now and upgrade for the rpg's when they come out.
__________________

__________________
The start of my signature...
http://img443.imageshack.us/img443/7041/sig0jc.png
Dr DMoney is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.