Ultra brand memory - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-06-2005, 04:12 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default Ultra brand memory

right now i have pdp mem a 512 stic i wanna get another stick and tiger direct has ultra brand 512 for 30 bucks .... is it any good does anybody have experience with it ?? i plan to oc my cpu will that affect my mem?? oo and my gfx card is already oc'ed thanks in advance
__________________

__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Old 12-07-2005, 09:37 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 115
Default

Yeah I "had" two 1gig sticks of Ultra brand RAM. I got them at Tigerdirect and they were supposedly the same but after I started to learn about OCing I saw that they were different and my dual channel wasn't even working. They didn't OC well and were unstable since they are a cheap brand. I couldn't find any information about my RAM on their website either so their support is terrible. If you plan on OCing you'll need to spend a bit more than 30bucks on a good stick of memory.
__________________

flyboychuckles is offline  
Old 12-07-2005, 03:53 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default

ok well ... this was my theroy ..get it for now ..... then when my b-day rolls around ima get some new stuff for my system and thats when i was goingto oc and then put the ultra mem into my g-moms interent surfer pc because right now it only has 256 .....lol
__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Old 12-07-2005, 04:26 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 115
Default

Well you can get decent 512 sticks of memory on Newegg.com for 30 bucks too. Even dual channel kits for 45-60 bucks that are decent.
flyboychuckles is offline  
Old 12-07-2005, 04:30 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default

ok well ... show me the way ..... lol
__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.