Uh Oh Build Trouble #2 - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-04-2006, 01:26 PM   #31 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx

i found out thats not my only problem... need a **** driver floppy -_-

massacreinfallx is offline  
Old 08-04-2006, 01:37 PM   #32 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 536

make sure the switch on the back of ur PSU is 115 VOLTS!!!

-C2Q Q6700 @ 3.4ghz(cooled by PetraTech's Elite Water Cooling Kit)
-DFI Lanparty DK P35-T2RS
-4*1024 sticks of G.Skill Ram 4-4-4-12
-eVGA 8800GTX 630/2000
-80 gig 7200rpm SATA HDD
-320 gig 7200rpm SATA HDD
-Sony DVD/CD burner
-NZXT Tempest
-Antec True Power 550 watt PSU

-2.4Ghz Penryn
-250GB HDD
will h4x 4 food is offline  
Old 08-04-2006, 02:07 PM   #33 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx

yeah it is,
massacreinfallx is offline  
Old 08-04-2006, 02:41 PM   #34 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
NosBoost300's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300

nah, you don't need a floppy drive.. unless you want to use raid or anything
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 08-04-2006, 07:56 PM   #35 (permalink)
Master Techie
aliasaid's Avatar
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400

ya.. i didn't need a floppy...

if you have a windows cd you can go from there
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 08-04-2006, 10:59 PM   #36 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
bmxfreakrider's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068

Originally posted by aliasaid
you could just get a copied xp cd (or just download and burn) and use your current xp cd key. thats probably not allowed tho, and i DO NOT recommend you do it...
hmm nice....i aint getting banned, but for info, pm me, or im me at bmxfreakrider for yahoo, bmxfreekrider for aim, or bmxfreakrider@yahoo.com for msn

Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.