Two video cards; three monitors - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-13-2008, 03:52 PM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: Two video cards; three monitors

the reason you get a 30 inch monitor is for the res.. no tv can touch the res of a 30 inch monitor

if you do any kind of graphical work on a computer.. the 30 inch is worth every penny
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 01-13-2008, 04:03 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Black Falcon 921's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cypress, Texas
Posts: 562
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by slopy2nds View Post
um sorry u have 2 video cards that your trying to use in 1 pc, 1 that isnt sli capable, that arnt the same chip, and not even the same socket?

edit: your mobo isnt even sli capable
edit2: wow

Wow what an ***.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Black Falcon 921 is offline  
Old 01-13-2008, 04:20 PM   #13 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by Black Falcon 921 View Post
Wow what an ***.
wow i didnt even read what that guy said

hahaha but fully agreed

he's not try to run SLi....

he's trying to run 3 monitors

and SLi can't even use Dual monitor anyway.. so whomever was first to answer to OP get your facts straight!

anywho, you should be able to fix everything through display properties.. w/ the lil pictures of monitor 1,2,3,4 and what not
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 01-13-2008, 04:58 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by smashedpumpkins View Post
****** TV's... Not too sure if there are monitors, but I was going to get one of these and ended up getting a 37" LCD LG which is WAY better. In every which way.
Yeah, they're HD 1080p TV/Monitors.
42" 1080p LCD Monitor
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 01-13-2008, 06:22 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
smashedpumpkins's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 392
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by phucng_10 View Post
Yeah, they're HD 1080p TV/Monitors.
42" 1080p LCD Monitor
Oh okay no clue about the monitors. The TV's have no black... Everything you watch is very light and white.
__________________
ďFortune favors the brave.Ē
smashedpumpkins is offline  
Old 01-13-2008, 06:37 PM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Wink Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by slopy2nds View Post
um sorry u have 2 video cards that your trying to use in 1 pc, 1 that isnt sli capable, that arnt the same chip, and not even the same socket?

edit: your mobo isnt even sli capable
edit2: wow
wow wow wow... get your facts straight



now yes Da Shogun was saying: is you be able to run Tri-screens, and if he did has SLi he could do it too, all he'd need is an el cheapo PCI card that supports one monitor, so you can run 1 off the SLi'ed ones and 2 off the PCI one...
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-13-2008, 07:18 PM   #17 (permalink)
(>-_-)>
 
dashogun's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: California
Posts: 338
Send a message via AIM to dashogun Send a message via MSN to dashogun Send a message via Yahoo to dashogun
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by slopy2nds View Post
um sorry u have 2 video cards that your trying to use in 1 pc, 1 that isnt sli capable, that arnt the same chip, and not even the same socket?

edit: your mobo isnt even sli capable
edit2: wow
Read and maybe understand what I'm asking before posting.


I got the second video card to work. Reinstalled the driver and rebooted. The 8800GTX can have the desktop spanned, but the second video card only has the third monitor by itself. I can still move my mouse from left to right on all 3 screens but I wish the windows taskbar (bottom thing) can stretch across all the monitors.
__________________

My computer is now officially out of date :<
dashogun is offline  
Old 01-13-2008, 07:20 PM   #18 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by dashogun View Post
Read and maybe understand what I'm asking before posting.


I got the second video card to work. Reinstalled the driver and rebooted. The 8800GTX can have the desktop spanned, but the second video card only has the third monitor by itself. I can still move my mouse from left to right on all 3 screens but I wish the windows taskbar (bottom thing) can stretch across all the monitors.
Then you would have to stretch it out to all 3 screens. So pretty much right now you're running 2 screens stretched (8800GTX) and the PCI VGA running the third monitor by itself?
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 01-13-2008, 07:24 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Black Falcon 921's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cypress, Texas
Posts: 562
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by phucng_10 View Post
Then you would have to stretch it out to all 3 screens. So pretty much right now you're running 2 screens stretched (8800GTX) and the PCI VGA running the third monitor by itself?
Wait that can't be right. It won't work you don't even have an SLI motherboard gosh what a noob. lol
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Black Falcon 921 is offline  
Old 01-13-2008, 07:29 PM   #20 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Two video cards; three monitors

Quote:
Originally Posted by Black Falcon 921 View Post
Wait that can't be right. It won't work you don't even have an SLI motherboard gosh what a noob. lol
Hmm? What are you trying to say? dasho has 1 8800GTX right? and another PCI slot video card. He gets the desktop to stretch in 2 screens and run another desktop on the PCI slot video card. If that's what you meant, then it's right, but I'm pretty confused at what you're trying to point out.
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
video cards lemonfrost System Upgrades 9 11-09-2007 02:49 AM
Need help in choosing Video Cards Under $130 r3n3r4d3 System Upgrades 31 10-22-2007 03:54 PM
Video Cards makuta999 New Systems | Building and Buying 7 08-28-2007 02:43 PM
Video Capture Card(s) *Need One* Bondy Monitors, Printers and Peripherals 0 05-17-2007 05:08 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.