Trouble Putting My New PC Together - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2006, 09:53 AM   #31 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 145

ah i tried not to touch the chip ormobo with the alchohal but when i took it off the whole top of the chip had pastee on it. Then i relized i cant get the heatsink back on without taking out the mobo so I had to reclean off the chip and the heatsink again then take the mobo out but then again the screws got stripped and wouldnt come out so i had a buncha trouble there, then i had to put the chip and heatsink back on the mobo and i hope its ifne now. The fan is still cruckid it seems if I set it on the table it still is cruckid. So i hope i didnt ruin anything.

xXx-Tricky-xXx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.