Trouble with new build - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-21-2009, 09:22 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default Re: Trouble with new build

Congratulations man.

Enjoy!
__________________

__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First post - First build - HT/Media/Multi-Task Build Reco's? delirium330 New Systems | Building and Buying 60 01-12-2009 03:07 PM
Windows 7 Milestone 3 Build 6801 Review KSoD Official TF Reviews 114 01-08-2009 12:07 AM
First Computer Build: Newb Need Advice djc122984 System Upgrades 15 12-31-2008 07:59 AM
Trouble with new build fsb21 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 11-25-2008 02:03 PM
Having trouble, trouble shooting O.o sirusx69 Hardware Repairs and Troubleshooting 14 10-28-2007 10:59 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.