Tri-SLi Crysis Gamplay - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2008, 01:13 PM   #11 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,516
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

I run it on very high w/ a config file for XP, at 25-35fps on my GTS 320...and it runs smooth for me (the 25-35 is smooth in that game, IMO).
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 01-30-2008, 01:21 PM   #12 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
 
darksideleader's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
2 3870x2 will do the trick i presume.
Not until ATI gets over the Nvidia optimization of crysis.

I'm running High settings with HD 3850, 25-30 frames, good enough for me i guess :/
__________________

__________________
Runnin' Stock, Cool, Quiet and Fast
Q6700
Thermaltake Big Typhoon w/ Scythe Kama PWN Fan
MSI P6N SLI Platinum
OCZ Vista Performance Platinum 4x2GB
2x Western Digital Caviar Blue 500GB RAID 0
HD Radeon 3450 *Temp* *8800GT SLI Coming*
Acer AL2216W 22" LCD Monitor + 17" Samsung Sync Master 750
Antec TruePower Trio 650 Watt
Power Up Standard
Windows 7 Home Premium (64-bit)
darksideleader is offline  
Old 01-30-2008, 01:33 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

Ya gears works fine in XP thats what i have it installed on. NEed to reinstall it on my vista partition and see if it looks any different.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 01-30-2008, 01:36 PM   #14 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

how is GoW??
is it like COD4? howz the multiplayer, i heard that kinda blew.
i was going to get that, but i got UT3 instead. which is okay. i prefer COD4 and the good ol BF2 more though.
need a good new shooter, or i might have to buy LOTR.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 01-30-2008, 01:41 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

GoW is crap. Buggy as ****...at least on Vista x64. The game is awesome, but it's just not worth the headaches (typical of console ports).

Watching that vid made me want to play Crysis again. I don't know...another $600 isn't worth 20 fps IMO.
__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline  
Old 01-30-2008, 01:47 PM   #16 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
 
darksideleader's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

GOW is awesome on 360, never tried the pc version.
COD4 feels a ton like counter strike, not a bad thing though
__________________
Runnin' Stock, Cool, Quiet and Fast
Q6700
Thermaltake Big Typhoon w/ Scythe Kama PWN Fan
MSI P6N SLI Platinum
OCZ Vista Performance Platinum 4x2GB
2x Western Digital Caviar Blue 500GB RAID 0
HD Radeon 3450 *Temp* *8800GT SLI Coming*
Acer AL2216W 22" LCD Monitor + 17" Samsung Sync Master 750
Antec TruePower Trio 650 Watt
Power Up Standard
Windows 7 Home Premium (64-bit)
darksideleader is offline  
Old 01-30-2008, 01:50 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

Gears is bad *** on the pc actually. Theres like 5 extra levels on the pc. I played it all the way through on xp, i'll probably reinstall it on my vista partition this weekend and see how it plays. I just love the gameplay. Takes strategy rather than just running around and spray and pray like unreal. I need to install unreal too.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 01-30-2008, 02:04 PM   #18 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

Quote:
Originally Posted by veedubfreak View Post
Ah ok, so thats what it takes. Because 2 GTS512s wont cut it. I can only play on HIGH at 1920x1200, no AA.
Now, I haven't played Crysis or COD4 for more than four weeks, because my parts are being RMAed, but, my single, stock GTX always did well, or at least i thought it did.
Maybe it is just because I am Limited to 1440X900, but I could play the enhanced XP hacked Ultra settings with 16Q AA and get about average 18-25 FPS.

With no AA I averaged 35-40 FPS.

I am content with it since I bought the GTX back in April of 2007, but like I said, my opinion is probably skewed because my max resolution is 1440X900.

meh..

Quote:
Originally Posted by Drizzt5 View Post
I think the 2x AA will kill it....
Maybe, but as far as I know AA becomes less important as the resolution increases. So prehaps no AA is needed at the highest resolutions??!
Ste is offline  
Old 01-30-2008, 03:12 PM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

Ya ste, i could set the graphics higher if i lowered my resolution, but i refuse to run non-native res because it looks like crap.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 01-30-2008, 03:31 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: Tri-SLi Crysis Gamplay

i can see really no differences in 2x and 16x
__________________

mgcook is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All New NVIDIA Chipsets to Feature IGP and Hybrid SLI maroon1 New Technology and Products 6 05-06-2008 04:19 PM
New Triple SLI Machine Rhym3z New Systems | Building and Buying 8 01-29-2008 02:32 PM
NVIDIA Launching 3 way SLI Osiris Monitors, Printers and Peripherals 0 12-12-2007 09:55 PM
Intel X38 Supports SLI ? maroon1 New Systems | Building and Buying 3 09-19-2007 03:37 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.