Titanium 2gb... xp sp2... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-23-2007, 03:00 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 616
Send a message via AIM to OnlyCurious Send a message via Yahoo to OnlyCurious
Exclamation Titanium 2gb... xp sp2...

Does anyone have the Cruzer Titanium 2gb flash drive? I just bought one and plugged it in. The U3 software works, and I can load and erase stuff on the flash drive. BUT... when I press "EJECT" from the U3 menu... the U3 doesn't shut down and when I unplug it and then plug it back in... it doesn't read the drive. I always have to restart for it to work. I press "EJECT" and U3 is still on the taskbar. So pretty much I can use it ONE time and I have to restart the computer to use it again if I unplug and plug back in.

I'm using Windows XP Media Center SP2... I need some advice.
And I want to use the U3 software... I removed U3 and tested it and works normally as a flash drive... but I REALLY want the U3 on there. So I reinstalled U3 and still have the same problem.

I need some suggestions on how to fix this... I researched online everywhere and can't find anything on it. No one seems to have this problem.

I tested this on my other computer with Windows XP sp1 and it works fine. "EJECT" works fine everytime. So I'm assuming it's the Window's XP Media Center that is messing things up??

Suggestions? Thanks guys.
__________________

__________________
Use my advice at your own risk.

My rig:
CoolerMaster Centurion 5
SamSung 20" LCD
Intel E6750 @ 2.66Ghz
Gigabyte p35-ds3r
Patriot Extreme 2gb 4-4-4-12
Sapphire X1950XT 256mb
Samsung 500gb @ 7200
PSU Xclio GreatPower 550W
Samsung DVD Burner
Logitec X-230 2.1
OnlyCurious is offline  
Old 04-24-2007, 01:49 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 616
Send a message via AIM to OnlyCurious Send a message via Yahoo to OnlyCurious
Default Re: Titanium 2gb... xp sp2...

Just went to my school and tried it on a Windows XP SP2 and it works fine. So why isn't it working on my Windows XP Media Center SP2?????!?!?!??!!
__________________
Use my advice at your own risk.

My rig:
CoolerMaster Centurion 5
SamSung 20" LCD
Intel E6750 @ 2.66Ghz
Gigabyte p35-ds3r
Patriot Extreme 2gb 4-4-4-12
Sapphire X1950XT 256mb
Samsung 500gb @ 7200
PSU Xclio GreatPower 550W
Samsung DVD Burner
Logitec X-230 2.1
OnlyCurious is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fantom Drives USB 2.0 Titanium Hard Drive Novice Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-21-2007 12:55 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.