Thinking of buying this case............. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2007, 12:54 PM   #11 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,403
Default

yep... that will work, but I ws talking about this:

http://home.iprimus.com.au/maslovsky...x_splitter.gif
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 01-21-2007, 12:56 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

same thing except mine are bigger/longer wires.

So yeah thats cool, just read above though as i added another post straight after my other one lol
__________________

jonny_uk is offline  
Old 01-21-2007, 01:05 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Jumping_Bean514's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle
Posts: 752
Send a message via AIM to Jumping_Bean514
Default

I remember reading something about that case having a flaw where you can't plug in your DVI connection because the back of the case gets in the way. When you guys get your case let me know if this is true, it might only be for certain motherboards though.
Jumping_Bean514 is offline  
Old 01-21-2007, 02:31 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

I dont think so because someone would have mentioned it in the customer reviews bit( on Ebuyer link above), but theres nothing really negative said about this case.

Can someone answer my post just above Nukem's last reply please?
jonny_uk is offline  
Old 01-21-2007, 05:34 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

Anyone??
jonny_uk is offline  
Old 01-21-2007, 06:32 PM   #16 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

Saw the case, and wasnt impressed.

Hard to manage cables inside, cheap feel to it, and the included 200mm fan moves hardly any air.

If they had put a bit more thought into it, it may have turned out alot better
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 01-21-2007, 11:13 PM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 74
Default

Awsome case man...

a friend of mine just built a new gamer and used that case.

as far as the pin config goes...
my antech p180 ithat i bougt 4 months ago, all of the internal fans had the 4-pin molex connectors on them....ended up changing a few of the fans for a smaller pin config later though.

basically you plug the molex connectors into the special m-adaptors that should have come with your PS.

there are 3 preset speeds on each fan hi/mid/and low that you can set the fans to.
but there is no conecting them tothe mobo......as for as i know.

when i decided to get a front panel speed controler i had to change all of the fans for the smaller pin size. so that i could attach the fans to the controller!


hope this helped
__________________
!!!!NEW BUILD!!!!
Asus A8n SLI-939 deluxe
Athlon 64 3000+
Antec SLI ready 550wt PSU
AMD Athlon64 3200+
320+ gb of hd
1Gb Kingston HyperX pc3200/400Mz
xfx 6800 extreme 256Mb FOC
antech p180
Lord Leviathan is offline  
Old 01-21-2007, 11:29 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Jumping_Bean514's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle
Posts: 752
Send a message via AIM to Jumping_Bean514
Default

Quote:
Originally posted by jonny_uk
I dont think so because someone would have mentioned it in the customer reviews bit( on Ebuyer link above), but theres nothing really negative said about this case.

Can someone answer my post just above Nukem's last reply please?
Well on the Newegg product review someone had said:

"MAJOR MAJOR design flaw I encountered with this product that pretty much negates all its great features. The very top expansion slot (on the back) leaves NO clearance for plugs. So if your motherboard requires that your video card use the very top expansion slot (as mine did), forget about using this case. You can't plug in your monitor and you can't use your computer. Search the forums and you'll see pictures of what I'm talking about. Sure, you can do a little modifying, but why void your 3 year warranty. If I buy something, I expect to at least be able to use it as-is without having to do anything to it myself."

I don't know how big of a problem this is or if they have fixed it on the next batch.
Jumping_Bean514 is offline  
Old 01-22-2007, 12:15 AM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19
Default

The top slot is the PCIe slot. I have my vid card in this slot. The vid card in this slot does not use the very first open slot from the back. If that very top open slot were to be used, then I'd have to say it was something with the MOBO setup.

With my vid card in the PCIe, and using the second back slot, I have the DVI connected without any problems. If I had the first open back slot used, I would still be able to connect my DVI.
ThomJMag is offline  
Old 01-22-2007, 06:44 AM   #20 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

Quote:
Originally posted by Lord Leviathan
Awsome case man...

a friend of mine just built a new gamer and used that case.

as far as the pin config goes...
my antech p180 ithat i bougt 4 months ago, all of the internal fans had the 4-pin molex connectors on them....ended up changing a few of the fans for a smaller pin config later though.

basically you plug the molex connectors into the special m-adaptors that should have come with your PS.

there are 3 preset speeds on each fan hi/mid/and low that you can set the fans to.
but there is no conecting them tothe mobo......as for as i know.

when i decided to get a front panel speed controler i had to change all of the fans for the smaller pin size. so that i could attach the fans to the controller!


hope this helped
What the heck is an m-adapter? as i said in a previous post ive got 3 free 4 pin power points on my psu so if the case fans are 4 pin molex then in thoery all id need to do is plug those straight in, no problems?
__________________

jonny_uk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.