Thermal Paste? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2007, 02:08 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 168
Default Re: Thermal Paste?

also is the stock nb coolers on the maximus formula board good enouph
and with the antec 900 case when i add another case fan should i blow the air directly at something to cool it, ex. ram or video card
__________________

RyanWhitell is offline  
Old 12-02-2007, 02:10 AM   #12 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Thermal Paste?

Yes.
If you want to, sure.

Also, that is Arctic Silver 5 and it's perfect.

You might also consider MX-2
NCIX.com - Buy Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound Paste NON-ELECTRICAL Conductive 4 Gram - MX-2T In Canada.
cheaper at ncix and better than as5
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-02-2007, 02:13 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 168
Default Re: Thermal Paste?

k thanks
RyanWhitell is offline  
Old 12-02-2007, 02:15 AM   #14 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Thermal Paste?

Quote:
Originally Posted by RyanWhitell View Post
k thanks
No problem.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OOPS...Thermal Paste in the Chipset! imconfused Hardware Repairs and Troubleshooting 18 11-26-2007 08:21 PM
Tuniq thermal paste questions... Raknor Overclocking and Modding 2 10-28-2007 09:34 PM
i didnt apply thermal paste levon11 New Systems | Building and Buying 8 10-14-2007 10:44 AM
How often should I change the Thermal Paste? pinoy3000 New Systems | Building and Buying 16 08-28-2007 06:20 AM
Removing Thermal Paste? phucng_10 Overclocking and Modding 10 08-05-2007 03:01 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.