Temperature Monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-09-2006, 09:52 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default Temperature Monitor

Does any one have a link to a GOOD Temperature Monitor?
MY'n started displaying like 200C and then jumping back to 12C...
__________________

__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 03-10-2006, 06:32 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Everest home edition
MBM5
Speedfan as a last resort :|
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 03-10-2006, 11:37 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

kk thanks, caz when i finished playing bf2 i checked my temps and they came out all wierd.
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 03-10-2006, 11:48 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

for most accurate readings its best to use the temperature monitoring software of your motherboard manufacturer (which you probably have on the mobo cd)
jeremy is offline  
Old 03-10-2006, 12:14 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

Yea, that's what i was useing, before it would display like

Start up:
CPU 18C
OTHER 31C
Vidia thig 39C

After about 2-3 hours of BF2
CPU 25-26C
OTHER 42C
VIdia thing 52C

That's preatty high right? I have a zelmans high speed fan, 7800rotations per minute or something. on my CPU, rest if factory stuff.
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.