suggestions? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-25-2005, 12:43 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default suggestions?

Yo, i got $120 dollars and i was wondering what i should do wit it. i was thinking about buying a stick of PC3500. What you all think i should do wit it?
__________________

darkoverlord is offline  
Old 12-25-2005, 01:02 AM   #2 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Save it. If you really must spend it, X-fi XtremeMusic.
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 12-25-2005, 01:06 AM   #3 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

What are your current specs?

If you are using regular (non-overclocking) RAM now, and want to add onto it, you could get 1GB of valueRAM.

You could also get a nice PSU for that price.
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 12-25-2005, 01:08 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default

Thanks for the suggestions. I dont know yet. More suggestions are appreciated
darkoverlord is offline  
Old 12-25-2005, 01:08 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 419
Default

or buy some games?
efd753 is offline  
Old 12-25-2005, 01:27 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default

ok i got a question, the PC3500 is $119 for one. And the PC4200 is $59. And they are both 512 MB. Should i buy 2 things of PC4200 or one thing of PC3500?
darkoverlord is offline  
Old 12-25-2005, 01:29 AM   #7 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

give links to both of them
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 12-25-2005, 01:31 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default

here they are.http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1074787987870

http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1118845269939
darkoverlord is offline  
Old 12-25-2005, 02:17 AM   #9 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

I am assuming you are using AMD, and if so, the cheaper one you posted will not work because it is 240pin, you need 184pin. Second, they are both brands I have never heard of, and thus they are crap. Third, best buy is a MAJOR ripoff store, for $76, you could get a dual channel kit of 2x512mb (1gb) RAM, by a reputable brand:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820145440
You sound like you won't be overclocking, and if so, getting anything higher than PC3200 would be a waste of money because you would never run it that fast. For example, if you buy a kit of PC4000 RAM, it will still run at PC3200 until you overclock it to 250MHz, and in doing so, you would also have to overclock your CPU.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 12-25-2005, 09:25 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default

well, i got a hp pavilion vx74, and i didnt do anything to it yet. So i figured its time for some changes.
__________________

darkoverlord is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.